Izašao šesti newsletter projekta IED Srbija

U duhu proleća i predstojećih praznika, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo šesto izdanje IED newsletter,kojim obeležavamo značajna postignuća koja smo ostvarili u prvom kvartalu ove godine. 

Ovaj broj uključuje i intervju sa gospođom Aleksandrom Vučinić, šeficom Odseka za cirkularnu ekonomiju i održivi razvoj Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije. Gospođa Vučinić podelila je sa nama svoje uvide o prioritetima u oblasti cirkularne ekonomije i sprovedenoj obuci iz primene propisa u oblasti zaštite životne sredine za studente Tehnološko-metalurškog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, kao i o nedavno održanom takmičenju „Tehnološka studija slučaja 2023“.

Šesto izdanje donosi više informacija o novim standardima zaštite životne sredine EU za klanice i industriju sporednih proizvoda životinjskog porekla, o izmenama podzakonskih akata o zahtevu i izgledu integrisane dozvole,  i drugim aktivnostima projekta IED Srbija.

Podsećamo Vas da interaktivni dvojezični newsletter izlazi kvartalno i da se  distribuira putem e-pošte i veb-sajta projekta. Newsletter sadrži slike i tekstove na koje je moguće kliknuti i zatim otvoriti dodatni digitalni sadržaj – članke, video materijale, fotogalerije, publikacije i drugi sadržaj koji smo u proteklom periodu objavili putem kanala komunikacije projekta.

Za više informacija kliknite ovde.